top of page
בר גדילן - פוקה בר של אורז, נבטים ועוד
דברים טובים בתוך עלי גדילן
חטיף כייפי שקל להכין ואפשר לאכול בטבע - מבית היוצר של שף נדב מלין, מתוך הפרוייקט "מתנות מהטבע" בשיתוף קייטרינג לואיזה
מצרכים:
1 ליטר אורז עגול
1.5 ליטר מים
3 כפיות מלח
עגבניות שרי מיובשות
תערובת פטריות מוקפצות
רוטב סויה איכותי
תערובת שומשומים
נבטי בר
עלי גדילן מנוקים מהקוצים (חותכים או גוזרים את השוליים הקוצניים)
אופן ההכנה:
1. משרים את האורז חצי שעה במים פושרים. מסננים.
2. מרתיחים את ה1.5 ליטר מים ואז מוסיפים את האורז, מכסים היטב ומבשלים עד לספיגה מלאה של המים.
3. להכנת המנה - לוקחים כמצע עלה של גדילן, מניחים עליו אורז, עגבניות שרי, פטריות, נבטי בר ובוזקים מעל שומשומים ורוטב סויה. מקפלים ואוכלים.
בתאבון
bottom of page