top of page

 בר גדילן - פוקה בר של אורז, נבטים ועוד 

דברים טובים בתוך עלי גדילן

חטיף כייפי שקל להכין ואפשר לאכול בטבע - מבית היוצר של שף נדב מלין, מתוך הפרוייקט "מתנות מהטבע" בשיתוף קייטרינג לואיזה

מצרכים:

1 ליטר אורז עגול

1.5 ליטר מים

3 כפיות מלח

 

עגבניות שרי מיובשות

תערובת פטריות מוקפצות

רוטב סויה איכותי

תערובת שומשומים

נבטי בר

עלי גדילן מנוקים מהקוצים (חותכים או גוזרים את השוליים הקוצניים)

אופן ההכנה:

1. משרים את האורז חצי שעה במים פושרים. מסננים.

2. מרתיחים את ה1.5 ליטר מים ואז מוסיפים את האורז, מכסים היטב ומבשלים עד לספיגה מלאה של המים.

3. להכנת המנה - לוקחים כמצע עלה של גדילן, מניחים עליו אורז, עגבניות שרי, פטריות, נבטי בר ובוזקים מעל שומשומים ורוטב סויה. מקפלים ואוכלים.

 

בתאבון

20181117_133700-01.jpeg
20181117_134151-02.jpeg
bottom of page