top of page

הטעם שבטבע

המדריך המקצועי לליקוט צמחי בר למאכל ולמרפא בישראל

הספר הזה יהפוך כל טיול לחויה משכרת של אוכל, בריאות ויצירתיות. תמונות מרהיבות, הסברים ברורים ומתכונים טעימים, לכל עונה. גורמה בטבע.

ליצירת קשר

תודה, הודעתך נשלחה

מה יש בספר?

  • 148 צמחים שאפשר ללקט בכל העונות

  • 56 מתכונים, לשילוב המאכלים בתפריט

  • איך מזהים? - תמונות צבעוניות של חלקים שונים של הצמח בשלבי החיים השונים, כדי שתוכלו ללקט לבד.

  • איפה מלקטים? – מקומות בהם הצמח גדל

  • אילו חלקים אוכלים?  איך אוכלים אותם?

  • ערכים תזונתיים של הצמח

  • ערכים רפואיים של הצמח (מתוך מחקרים רפואיים מדעיים שהתפרסמו)

מה מיוחד בספר שלי?

 

הכל מבוסס מחקרית: אין סיפורים אלא מאמרים מדעיים שקראתי וניתחתי. לא מעשיות וסיפורים אלא מדע.

 

כל הידע במקום אחד: תמונות צבעוניות של הצמחים בשלבי החיים השונים, איפה מלקטים אותם, איך לזהות אותם, איך אוכלים אותם, ערכים תזונתיים ורפואיים.

 

הספר מתייחס לכל עונות השנה, כך שבכל עונה ובכל מקום בארץ בו תלכו לטייל - תמצאו בספר מה ללקט.

 

הספר כתוב בשפה יומיומית ועדכנית, לא צריך להיות בוטנאי כדי להבין את הספר.

 

הוא כולל מתכונים טבעוניים , כשרים פרווה, טעימים ובריאים שליקטתי מכל העולם שמתאימים למה שאנחנו אוכלים היום.

 

הספר נכנס לתיק הטיולים בקלות והוא המלווה הצמוד שלך לכל טיול בטבע או בשכונה.

עדויות על הספר
bottom of page