top of page

סלט חופי

סלט טעים, כייפי, משביע ומפתיע עם צמחי חוף שאילתרה אורנה זבידה האלופה.

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל חומרי הסלט

2. משרים יחד 15 דקות לספיגת טעמים ומגישים.

 

ניתן לשמור בקירור עד 3 ימים, אבל נראה לי שתזללו אותו הרבה הרבה לפני ;-)

מצרכים:

3 כוסות קינואה מבושלת

1.5 כוסות גרגרי חומוס מבושל

1.5 כוסות נבטוטים

1/2 כוס פירות חומעה מגוידת

1/2 כוס עלי אהל הגבישים קצוצים

1/2 כוס עלי מלוח רגלני קצוצים

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

2 עגבניות מגוררות בפומפיה

1 כוס חומוס טרי מתרמילים (ניתן להשיג בשווקים)

1 כוס גרגרי בקיה/טופח/אפון

3 כפות עלי כותרת של חרצית

 

מיץ מלימון אחד

1/3 כוס שמן זית

מלח ופלפל על פי הטעם

* תודה לאורנה זבידה על התמונה, המתכון והטעמים החדשים שהיא תורמת לעולם הליקוט.

bottom of page