top of page
סלט חופי
סלט טעים, כייפי, משביע ומפתיע עם צמחי חוף שאילתרה אורנה זבידה האלופה.
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי הסלט
2. משרים יחד 15 דקות לספיגת טעמים ומגישים.
ניתן לשמור בקירור עד 3 ימים, אבל נראה לי שתזללו אותו הרבה הרבה לפני ;-)
מצרכים:
3 כוסות קינואה מבושלת
1.5 כוסות גרגרי חומוס מבושל
1.5 כוסות נבטוטים
1/2 כוס פירות חומעה מגוידת
1/2 כוס עלי אהל הגבישים קצוצים
1/2 כוס עלי מלוח רגלני קצוצים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 עגבניות מגוררות בפומפיה
1 כוס חומוס טרי מתרמילים (ניתן להשיג בשווקים)
1 כוס גרגרי בקיה/טופח/אפון
3 כפות עלי כותרת של חרצית
מיץ מלימון אחד
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל על פי הטעם
* תודה לאורנה זבידה על התמונה, המתכון והטעמים החדשים שהיא תורמת לעולם הליקוט.
bottom of page