top of page

קציצות עלים

בעקבות הבקשות הרבות לקציצות חוביזה,

הנה המתכון שלי ללביבות עלים.

אופן ההכנה:

1. מסירים את הקוצים מהעלים הקוצניים - בעיקר גדילן.

2. קוצצים את כל העלים גס. 

3. מערבבים בקערה עם כל שאר המרכיבים.

4. מחממים שמן במחבת לטיגון קציצה אחת לנסיון.  ומטגנים תיבול בהתאם.

5. אם דליל מידי - לסחוט את הנוזלים ולהוסיף עוד קמח.

מצרכים:

קערה מלאה עלים ירוקים שמאתגר לאכול טרי  (כגון: סרפד, גדילן, חרדל, חטוטרן) 

 

2 בצלים גדולים מגוררים דק

3 תפוחי אדמה מגוררים דק (לבחירתך)

1 שורש סלרי מגורר דק

 

1 כוס קמח חומוס איכותי (עדיף כזה שקונים בחנויות תבלינים הודיים)

 

1/2 כפית כמון

1/2 כפית ראס אל חנות

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית כורכום 

מלח ופלפל לפי הטעם

 

bottom of page