top of page
קציצות עלים
בעקבות הבקשות הרבות לקציצות חוביזה,
הנה המתכון שלי ללביבות עלים.
אופן ההכנה:
1. מסירים את הקוצים מהעלים הקוצניים - בעיקר גדילן.
2. קוצצים את כל העלים גס.
3. מערבבים בקערה עם כל שאר המרכיבים.
4. מחממים שמן במחבת לטיגון קציצה אחת לנסיון. ומטגנים תיבול בהתאם.
5. אם דליל מידי - לסחוט את הנוזלים ולהוסיף עוד קמח.
מצרכים:
קערה מלאה עלים ירוקים שמאתגר לאכול טרי (כגון: סרפד, גדילן, חרדל, חטוטרן)
2 בצלים גדולים מגוררים דק
3 תפוחי אדמה מגוררים דק (לבחירתך)
1 שורש סלרי מגורר דק
1 כוס קמח חומוס איכותי (עדיף כזה שקונים בחנויות תבלינים הודיים)
1/2 כפית כמון
1/2 כפית ראס אל חנות
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
מלח ופלפל לפי הטעם
bottom of page