top of page
יאמבורגר
מתכון טעים של המבורגר טבעוני עם המון עלים מזינים.
הגירסה שלי למתכוני המבורגרים טבעוניים המסתובבים ברשת.
מטגנים את הבצל וקוצצים את העלים
מוסיפים את העלים למחבת ומאדים אותם קלות
בקערה מערבבים את העדשים המבושלות עם הבצל והעלים
מוסיפים לקערה את התבלינים ואת קמח החומוס
מערבבים הכל בידיים תוך מעיכה קלה של העדשים כך שחלק מהן יתפרקו וחלק ישארו שלמות
מטגנים בשמן או אופים בתנור (חשוב לטעום כדי לבדוק את התיבול) - בתאבון
Please reload
מצרכים:
קערה מלאה עלים ירוקים (כגון: חוביזה, כף אווז, סלק בר, גדילן, חרצית, חוטמית זיפנית)
2 בצלים גדולים קצוצים בינוני
2 כוסות עדשים חומות או ירוקות מושרות
1 כוס אגוזים קצוצים (אני אוהבת פקאן אבל אפשר כל סוג אחר).
1/2 כוס קמח חומוס איכותי (עדיף כזה שקונים בחנויות תבלינים הודיים)
1/2 כפית כמון
1/2 כפית ראס אל חנות
1/8 כפית קנמון (לא חובה)
1/8 כפית קארי (לא חובה)
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
1 כף פירות ינבוט השדה טחונים
מלח ופלפל לפי הטעם
bottom of page