קינוחוביזה

מתכון לקינוח המשלב חוביזה שלמדתי מאנהבלה

מצרכים:

20 עלי חוביזה גדולים שטופים ויחסית בלי חורים

 

10 תמרים

20 אגוזי מלך

 

חצי כוס טחינה

רבע כוס סילאן

אופן ההכנה:

1.בקערית מערבבים את הטחינה עם הסילאן.

2. על מגש או צלחת מניחים עלה חוביזה הפוך (החלק העליון של העלה פונה כלפי מטה).

3. מניחים עליו חצי תמר.

4. על התמר מניחים אגוז מלך.

5. על אגוז המלך מזלפים חצי כפית של הטחינה+סילאן.

6. מגלגלים את העלה.

7. משתדלים לא לאכול מיד כדי שישאר לאורחים ;-)

 

בתאבון

 

 

לקבלת עדכונים

אביבית 054-3131971

כתובת: ת.ד. 492 עתלית

© 2015 by Avivit - Siri Joti