חיתוכיות חרובים

מתכון שלמדתי מעופר אבל

אופן ההכנה:

1.במתכון זה נשתמש בחתיכות חרובים בגודל 1מ"מ מרובע.

2. אפשר להשתמש בחתיכות חרובים רגילות או בחתיכות חרובים קלויות. הטעם המתקבל שונה.

3. לשים את חתיכות החרובים, עיסת התמרים והטחינה יחד (יחד עם אחד או יותר מאפשרויות הגיוון, אם רוצים).

4. משטחים את העיסה על קרש או משטח לעובי 2 ס"מ.

5. מחכים להתגבשות קלה לפחות 10 דקות.

6. חותכים את העיסה למעויינים.

** עופר מספר שכשהם בבית הם מכניסים את העיסה החתוכה למקפיא.

מגישים קר - כקינוח.

מצרכים:

3 כוסות חרובים חתוכים ללא גרעינים

2 כוסות תמרים מגולענים

כוס טחינה גולמית

 

גיוונים אפשריים:

2 תפוחי עץ מגוררים (אפשרי)

חצי כוס שבבי קוקוס (אפשרי)

כפית אבקת צ'ילי חריף ;-)

 

 

 

 

לקבלת עדכונים

אביבית 054-3131971

כתובת: ת.ד. 492 עתלית

© 2015 by Avivit - Siri Joti