top of page
סלט ירוק ברוטב סודי
המתכון שגילה לי בסוד שימי רף ;-)
אופן ההכנה:
1.שוטפים את העלים מחול אם יש (אדמה זה דווקא ממש בריא לאכול, היא מכילה המון ויטמין B12).
2. מערבבים את כל חומרי הרוטב היטב היטב.
3. יוצקים את הרוטב על העלים.
בתאבון
מצרכים:
קערה מלאה עלים ירוקים (כגון: חוביזה, כף אווז, סלק בר, גדילן, ברקן, חרצית, חוטמית זיפנית)
* אפשר להוסיף קצח כגיוון לטעם.
לקישוט: פרחים אכילים (כגון: כליל החורש, חוטמית זיפנית)
לרוטב:
2 לימונים
1/4 כוס שמן זית
כף טחינה
2 כפות סילאן
מלח לפי הטעם
bottom of page