קדירת חומוס בשמנת וינבוט

קדירה טבעונית טעימה שמשלבת את הטעם הפטרייתי של הינבוט עם הטעמים המופלאים של גרגרי חומוס. המתכון באדיבות השפית הטבעונית אורנה זבידה.

מצרכים ל6 מנות:

מיכל חלב קוקוס של ½ ליטר

ומלח לפי הטעם - לפחות חצי כפית מלח שטוחה על הכמות הזאת.

500 גרם חומוס מושרה ללילה 

 

רשימת ליקוט:

18 פירות ינבוט בשלים וחומים בשלמותם

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מבשלים את החומוס בסיר לחץ במשך שעה וחצי (כן, כן, זה הסוד לחומוס טעים ממש. למי שאין סיר לחץ - 3 שעות בסיר רגיל. בלי מלח בכלל).

2. את פירות הינבוט טוחנים לאבקה בבלנדר או במכתש ועלי.

3. שמים בסיר כוס ממי הבישול של החומוס, חלב קוקוס, חומוסים, מלח ואת אבקת הינבוטים.

4. מבשלים יחד לאיחוד טעמים על אש נמוכה 20 דקות.

 

בתאבון

לקבלת עדכונים

אביבית 054-3131971

כתובת: ת.ד. 492 עתלית

© 2015 by Avivit - Siri Joti