top of page

קדירת חומוס בשמנת וינבוט

קדירה טבעונית טעימה שמשלבת את הטעם הפטרייתי של הינבוט עם הטעמים המופלאים של גרגרי חומוס. המתכון באדיבות השפית הטבעונית אורנה זבידה.

IMG_20170311_130812.jpg

מצרכים ל6 מנות:

מיכל חלב קוקוס של ½ ליטר

ומלח לפי הטעם - לפחות חצי כפית מלח שטוחה על הכמות הזאת.

500 גרם חומוס מושרה ללילה 

 

רשימת ליקוט:

18 פירות ינבוט בשלים וחומים בשלמותם

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מבשלים את החומוס בסיר לחץ במשך שעה וחצי (כן, כן, זה הסוד לחומוס טעים ממש. למי שאין סיר לחץ - 3 שעות בסיר רגיל. בלי מלח בכלל).

2. את פירות הינבוט טוחנים לאבקה בבלנדר או במכתש ועלי.

3. שמים בסיר כוס ממי הבישול של החומוס, חלב קוקוס, חומוסים, מלח ואת אבקת הינבוטים.

4. מבשלים יחד לאיחוד טעמים על אש נמוכה 20 דקות.

 

בתאבון

bottom of page