top of page

טרטר חוביזה, אבוקדו ושאר ירקות

הדרך הכי נכונה וטעימה לאכול חוביזה של שף נדב מלין,

מתוך מתכוני מיני-קורס "מלקטים מבשלים" בשיתוף קייטרינג לואיזה

20190202_141702.jpg

מצרכים:

אבוקדו

1 לימון

2 בצלצלי שאלוט

2 צנוניות

 

רשימת ליקוט:

2 כוסות עלי חלמית קצוצים

פרחי חרדל (אופצינלי)

מלח ופלפל לפי הטעם

המתכון הזה מבליט את האיכויות של החוביזה ללא בישול בחום.

 

אופן ההכנה:

1. לקצוץ דק דק את עלי החוביזה עם סכין חדה ולהעביר לקערה.

2. לחתוך את האבוקדו לקוביות בגודל 1 ס״מ ולהוסיף לחוביזה ביחד עם מיץ מלימון אחד ומעט מלח ים.

3. לערבב הכל ביחד בתנועת לישה עדינה במשך שתיים-שלוש דקות. 4. את ה׳טרטר׳ יש להעביר לצלחת הגשה או לצלחות אישיות בצורה יפה ולקשט עם עיגולי שאלוט, פלחי צנונית ופרחי חרדל. ניתן להוסיף עוד ירקות עונתיים נוספים, עלים או פרחים מלוקטים לפי הטעם.

 

בתאבון

bottom of page