top of page

טאבולה חורפית

הגרסה הלבנונית לסלט הטבולה הידוע בתוספת עלי בר, מתכון של שף נדב מלין

מתוך מתכוני מיני-קורס "מלקטים מבשלים" בשיתוף קייטרינג לואיזה

20190202_142013.jpg

מצרכים:

100 גרם בורגול גרוס דק

2 קולורבי קטנים

2 שומר קטנים

רכז רימונים

שמן זית

1 לימון

1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה

 

רשימת ליקוט:

כוס עלי חמציצים

1/2 כוס עלי חרדל קצוצים

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מרתיחים ציר ירקות עם חצי כפית מלח.

2. לאחר הרתיחה שופכים את הציר על הבורגול ומשאירים כך כחצי שעה לפחות.

3. מקלפים את הקולורבי וחותכים לקוביות,

4. קוצצים את השומר לרצועות דקות.

5. מערבבים ביחד את הבורגול, הירקות והירוקים. מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון, רכז רימונים ושמן זית.

בתאבון

bottom of page