top of page

 סלט חוביזה, הדרים ואגוזי לוז

סלט מרענן עם כל הטוב של העונה - מבית היוצר של שף נדב מלין, מתוך הפרוייקט "מתנות מהטבע" בשיתוף קייטרינג לואיזה

מצרכים:

10 תפוזים

3 פומלות

3 אשכוליות אדומות

צרור עלי חוביזה טריים ושטופים

4 בצלים אדומים חתוכים לז'וליינים

מלח ופלפל על פי הטעם

3 כפות שמן זית

2 כוסות אגוזי לוז קצוצים

אופן ההכנה:

1. מפלטים את ההדרים.

2. קוצצים את עלי החוביזה.

3. פורסים את הבצל לז'וליינים דקים.

4. מערבבים הכל ומתבלים במלח, שמן זית ופלפל

5. זורים מעל את אגוזי הלוז הקצוצים (מומלץ לקלות אותם קלות לפני ההגשה).

בתאבון

20181117_151954-01.jpeg
bottom of page