top of page

 קרפאצ׳ו סלק וקולורבי צלויים על פחמים עם עלי חרדל בר, שמן זית וסילאן טהור

בזמן שהפויקה על האש, מכינים את התוספת המושלמת - מבית היוצר של שף נדב מלין, מתוך הפרוייקט "מתנות מהטבע" בשיתוף קייטרינג לואיזה

מצרכים:

צרור נבטי חרדל. אם אין, ניתן להשתמש בעלים או בפרחים של חרדל 

 

5 סלקים טריים

5 קולורבי 

4 כפות שמן זית

מלח ים

סילאן טהור (ללא סוכר ותחליפיו)

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מכניסים את הסלק והקולורבי למדורה. לא ממש ללב המדורה אלא לשוליים שלה. כפי שצילמתי ->

2. מחכים כשעתיים. ואז בודקים שהירקות רכים עד המרכז שלהם.

3. שוטפים את הירקות מהפחם שמצטבר על הצד החיצוני, ואז פורסים במנדולינה או בסכין לפרוסות דקות ומסדרים על מגש ההגשה.

4. בוזקים את המלח והפלפל השחור ואז מזלפים שמן זית וסילאן.

5. מפזרים מעל הכל שפע של נבטי חרדל.

 

בתאבון

20181117_140409-01[1].jpeg
20180415_172533.jpg
bottom of page