top of page
טבולה שומר בר עם חמציצים, פירות האלה
ושפע ירוקים
סלט מושלם שהוא ארוחה בפני עצמה והשומר מבשם אותה ומקל על הספיגה של כל מה שטוב בה - מבית היוצר של שף נדב מלין, מתוך הפרוייקט "מתנות מהטבע" בשיתוף קייטרינג לואיזה
מצרכים:
5 פרחי שומר
450 מ"ל מים
כפית מלח
400 גרם בורגול דק
2 צרורות פטרוזיליה
צרור נענע
צרור בצל ירוק
6 עגבניות
4 בצלים אדומים
צרור ירוקי העונה
10 פרחי שומר
תבלין אלה
מיץ מחצי לימון
מלח על פי הטעם
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. מרתיחים את המים עם המלח. כשרותחים מכבים את האש ומוסיפים פנימה את 5 פרחי השומר. מכסים ומחכים 5 דקות.
2. שמים בתוך המים את הבורגול, מכסים ומחכים שהמים יספגו לגמרי בבורגול.
2. קוצצים דק את הירוקים, העגבניות והבצלים ומוסיפים אותם לבורגול.
3. מערבבים הכל יחד, מוסיפים את הלימון, המלח והשמן, ומפזרים מעל תבלין אלה ופרחי שומר.
בתאבון
bottom of page