top of page

 תפוח אדמה באטר וכף אווז על הפלאנצ׳ה 

עם טפנד צ׳ימצ׳ורי

מנת פתיחה נהדרת - מבית היוצר של שף נדב מלין, מתוך הפרוייקט "מתנות מהטבע" בשיתוף קייטרינג לואיזה

מצרכים:

2 קילו תפוח אדמה (עדיף מזן באטר)

קערת עלי כף אווז

1/2 כוס שמן זית

מלח ים

לטפנד-צ'ימיצ'ורי

100 גרם זיתים מרוקאים

2 שיני שום

מיץ וגרידת לימון מלימון אחד

כף צלפים

צרור פטרוזיליה

שמן זית לזילוף מעל

אופן ההכנה:

1. מבשלים את תפוחי האדמה לריכוך ומחכים שיתקררו.

2. פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות בערך בעובי 1.5 ס"מ

3. מכסים כל פרוסה בעלה כף אווז ומושחים בשמן זית.

4. צולים על הפלאנצ'ה וממליחים.

5. קוצצים את כל רכיבי הטפנד-צ'ימיצ'ורי יחד ומוסיפים שמן זית לקבלת מחית הומוגנית.

6. בהגשה לוקחים כל פרוסת תפו"א ושמים עליה כפית טפנד.

 

בתאבון

20181117_143911-01.jpeg
bottom of page