top of page

סחלב שקדים וחרובים
משקה מחמם ומפנק של שף נדב מלין,
מתוך מתכוני מיני-קורס "מלקטים מבשלים" בשיתוף קייטרינג לואיזה

מצרכים:
כוס שקדים פרוסים
3 כוסות מים
קורט מלח ים
50 גרם סוכר קנים
2 מקלות קנמון
כוכב אניס
2 כפות קורנפלור אורגני או אגר אגר
לסירופ היביסקוס:
8 כפות פרחי היביסקוס
2 כוסות מים
10 כפות סילאן טהור
כוס קמח חרובים (המתכון כאן)
מתכון טבעי ובריא
אופן ההכנה:
1. משרים כוס שקדים פרוסים עם 3 כוסות מים ללילה.
2. בבוקר שמים את השקדים והמים בסיר יחד עם המלח, הסוכר, הקנמון והאניס ומבשלים על אש קטנה למשך שעה.
3. בצד מערבבים 2 כפות קונפלור אורגני או אגר אגר, עם מעט מים , ממיסים יחד.
4. לפני ההגשה מערבבים פנימה את תמיסת הקורנפלור, עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.
5. מכינים סירופ היביסקוס: מבשלים את ההיביסקוס במים וסילאן על אש קטנה למשך שעה.
6. מגישים את הסחלב עם הסירופ, קמח החרובים ופקאן מסוכר.
בתאבון
bottom of page