סחלב שקדים וחרובים

משקה מחמם ומפנק של שף נדב מלין,

מתוך מתכוני מיני-קורס "מלקטים מבשלים" בשיתוף קייטרינג לואיזה

מצרכים:

כוס שקדים פרוסים

3 כוסות מים

קורט מלח ים

50 גרם סוכר קנים

2 מקלות קנמון

כוכב אניס

2 כפות קורנפלור אורגני או אגר אגר

לסירופ היביסקוס:

8 כפות פרחי היביסקוס

2 כוסות מים

10 כפות סילאן טהור

כוס קמח חרובים (המתכון כאן)

מתכון טבעי ובריא

 

אופן ההכנה:

1. משרים כוס שקדים פרוסים עם 3 כוסות מים ללילה.​ 

2. בבוקר שמים את השקדים והמים בסיר יחד עם המלח, הסוכר, הקנמון והאניס ומבשלים על אש קטנה למשך שעה. 

3. בצד מערבבים 2 כפות קונפלור אורגני או אגר אגר, עם מעט מים , ממיסים יחד. 

4. לפני ההגשה מערבבים פנימה את תמיסת הקורנפלור, עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.

5. מכינים סירופ היביסקוס: מבשלים את ההיביסקוס במים וסילאן על אש קטנה למשך שעה.

6. מגישים את הסחלב עם הסירופ, קמח החרובים ופקאן מסוכר.

 

בתאבון

לקבלת עדכונים

אביבית 054-3131971

כתובת: ת.ד. 492 עתלית

© 2015 by Avivit - Siri Joti