פרינטה עם עלי חוביזה ופסטו בלוטים

ארוחת ערב מזינה וטעימה או מנת ביניים פריכה, מה שתרצו - מבית היוצר של שף נדב מלין, מתוך הפרוייקט "מתנות מהטבע" בשיתוף קייטרינג לואיזה

מצרכים:

לפרינטה 

500 גרם קמח חומוס

1.5 ליטר מים

4 כפות שמן זית

2 כפיות מלח

 

צרור עלי חוביזה

פסטו בלוטים על פי המתכון המצולם

אופן ההכנה:

1. 24 שעות לפני ההכנה מערבבים את כל חומרי הפרינטה בצנצנת סגורה ושומרים בטמפרטורת החדר.

2. לפני האפיה, משקשקים היטב את הצנצנת.

3. על תבנית משומנת יוצקים מצקת של הבלילה ואופים. עדיף לאפות בטאבון. אם אין - אופים בתנור בחום 230 מעלות.

4. כשהמאפה פריך מלמעלה, מזליפים מעל פסטו בלוטים ואת עלי החוביזה הקצוצים ומגישים.

בתאבון

לקבלת עדכונים

אביבית 054-3131971

כתובת: ת.ד. 492 עתלית

© 2015 by Avivit - Siri Joti