top of page

 פרינטה עם עלי חוביזה ופסטו בלוטים

ארוחת ערב מזינה וטעימה או מנת ביניים פריכה, מה שתרצו - מבית היוצר של שף נדב מלין, מתוך הפרוייקט "מתנות מהטבע" בשיתוף קייטרינג לואיזה

20181117_145913-01.jpeg

מצרכים:

לפרינטה 

500 גרם קמח חומוס

1.5 ליטר מים

4 כפות שמן זית

2 כפיות מלח

 

צרור עלי חוביזה

פסטו בלוטים על פי המתכון המצולם

אופן ההכנה:

1. 24 שעות לפני ההכנה מערבבים את כל חומרי הפרינטה בצנצנת סגורה ושומרים בטמפרטורת החדר.

2. לפני האפיה, משקשקים היטב את הצנצנת.

3. על תבנית משומנת יוצקים מצקת של הבלילה ואופים. עדיף לאפות בטאבון. אם אין - אופים בתנור בחום 230 מעלות.

4. כשהמאפה פריך מלמעלה, מזליפים מעל פסטו בלוטים ואת עלי החוביזה הקצוצים ומגישים.

בתאבון

bottom of page