אפשר בבקשה מתכון לקציצות חוביזה?

February 12, 2016

אני הולכת להפתיע אתכן ממש - 
עם כל זה שאני מלקטת כל הזמן, מעולם לא הכנתי קציצות חוביזה.

חמור מכך, כשיש לי עלי חוביזה ביד, בכלל לא בא לי לחמם אותם.
לחוביזה יש טעם מעולה ככה, בלי לחמם.

 


והיא מלאה, אפילו מפוצצת בויטמינים שנהרסים בחימום.
[היא גם מפוצצת במינרלים כמו ברזל וסידן שלא נהרסים בחימום]

 

אז למה להרוס? 

 

אני אפילו מכינה קינוחוביזה (קינוח מחוביזה)
המתכון תאכלס בתמונה - עלה חוביזה+תמר+אגוז מלך+טחינה מעורבבת בסילאן ->
לגלגל כמו ממולאים ולאכול.
זה מעדן מפתיע, לא תדעו עד שלא תנסו.

 

ואם חשקה נפשך בקציצות עלים בכל זאת?
גשי לפינה הירוקה הקרובה למקום מגורייך, קטפי לך עלי חרדל (שחריף לאכול ללא חימום), עלי גדילן (שמרפאים ומנקים את הכבד אבל קוצניים מידי לסלט), עלי סרפד (המולטיויטמינרל של הטבע) ותכיני מהם קציצות.


אין יותר זול מזה.

 

אני מתארת לעצמי שעכשיו את משתוקקת ללקט,
אני לא אפריע לך.
רק אזמין אותך ללקט איתי, כי יותר כיף ביחד.
מתי? 13.2, 27.2, 5.3, 19.3, 26.3 .
איפה? טוב, בשביל זה צריך להיכנס לאתר שלי:
http://www.joti.co.il/#!reg/b0xwn

 

להתראות בטבע
אביבית - ג'וטי 054-3131971

Please reload

Featured Posts

איך בכלל הגעתי לליקוט?

February 10, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts