5 הסיבות הכי טובות לאכול בלוטים


המלך של התקופה הזו הוא "הבלוט" 🌳

אז ריכזתי לכם 5 סיבות הכי טובות לאכול בלוטים- קבלו:

1. בלוט הוא אגוז יש בו פחות שומן ויותר חלבון, ויטמינים ומינרלים מהאגוזים המוכרים לנו.

2. טעם הבלוט מזכיר טעם של ערמונים. צריך לדעת איך להכין.

3. הם עוזרים לאזן את רמות הכולסטרול והסוכר בדם.

4. בלוטים נאכלו על ידי תרבויות שונות במשך אלפי שנים.

5. בלוטים הם חומר גלם אידיאלי במטבח.

אפשר לעשות איתם הכל מחטיף,

דרך קדירה, ממרח בלוטלה (נוטלה מבלוטים),

להסמיך מרקים ועד עוגה נטולת גלוטן.

Featured Posts